Despre noi

Job2Earn

Angajare legală în baza unui contract în Republica Cehă. Vă ajutăm să obțineți un loc de munca și să negociați cu angajatorul. În fiecare lună, 50-100 de persoane folosesc serviciile noastre de asistență în găsirea unui loc de muncă în Republica Cehă sau Europa.

Asistență după plecarea dvs. din Romania în țara unde doriti sa va angajati: vom rămâne în legătură și vă vom sfătui daca aveti dificultati de adaptare si vă vom sfătui cum să acționați corect în orice situație.

Consultanță și asistență în formarea unui pachet de documente necesare pentru a obtine beneficiile sociale cuvenite sau pentru obținerea unei vize de muncă(pentru cetatenii NON-UE).

Activitate juridică în UE: lucrăm în conformitate cu legislația Romaniei și a Republicii Cehe.
Furnizare completa de informații despre postul vacant: cât puteți câștiga cu adevărat; câte ore pe săptămână veti lucra; care vor fi responsabilitățile dvs. de serviciu; unde veti locui și dacă locuința va fi plătită de dvs. sau de catre angajator.

Suport complet în procesul de angajare: de la selectarea unui post vacant până la semnarea unui contract de muncă cu angajatorul, noi va stam la dispozitie cu sfaturi sau informatii pentru a va usura procesul de angajare si acomodare.

Vă ajutăm să câștigați bani în Uniunea Europeana, încheiem contracte pe termen mediu sau lung cu companii de renume din Republica Ceha si Europa.

AI NEVOIE DE CONSULTANTA SAU DE AJUTOR ÎN ALEGEREA unui loc de muncă?

ro_RORomanian