Întrebări frecvente

Muncitorii calificați cu educație profesională secundară și experiență profesională câștigă între 1.000 și 3.000 de euro pe lună. Necalificatii primesc un salariu de 800 de euro. Angajare oficială, conform legislației muncii, angajatorul oferă un pachet social (asigurări de sănătate, contribuții la fondul de pensii).

Companiile europene caută instalatori, constructori, mecanici auto, sudori electrici, lăcătuși, șoferi de stivuitoare, șoferi C + E și alți lucrători calificați. De asemenea, la cerere sunt muncitorii necalificați (muncitori în depozite, agenți de curățenie etc.).

Nu, serviciile centrului nostru sunt gratuite pentru solicitanți. Primim remunerații de la angajatori pentru recrutarea angajaților.

Răspundeți la postul vacant curent publicat pe site-ul nostru sau lăsați o cerere de selecție a postului. Managerul nostru vă va contacta, va discuta detaliile postului vacant și va aranja un interviu. Dacă îndepliniți cerințele angajatorului, angajatorul va încheia un contract de muncă cu dvs. și vom începe înregistrarea dvs. Procesul de obținere a postului de muncă durează de obicei de la cateva ore la maxim 3 zile, în funcție de postul vacant.

În funcție de postul vacant, angajatorul poate solicita studii secundare de specialitate, experiență de muncă, anumite licențe și un permis de conducere. Cerința standard pentru un solicitant este să furnizeze un document care să confirme lipsa cazierului judiciar și un document privind educația finalizată.

Va trebui să comunicați în avans ora și locul de sosire. Un angajat al companiei noastre vă va întâlni în Republica Cehă: El vă va ajuta să vă înregistrați la pensiune și să vă organizați ieșirea la serviciu.

Prima data veti semna un contract valabil un an. Daca ramaneti in toata aceasta perioada, veti primi diverse bonusuri inclusiv al 13-lea salariu.

Dupa aceasta perioada se poate reinnoi contractul sau se poate semna altul pe o perioada mai lunga sau chiar nedeterminata.

Vă vom oferi opțiuni pentru a locui într-o pensiune pentru muncitori. Cazarea este confortabila si veti locui in camere de 2 sau 4 persoane.

ro_RORomanian