Cum lucrăm

Case Study Image

Nu percepem comisioane pentru gasirea unui loc de munca.

Munca noastra va fi platita de catre viitorul angajator, dupa ce dvs incepeti munca.

Cu noi veți găsi un loc de muncă in cel mai scurt timp

Oferim locuri de munca sigure si pe termen lung remunerate cu salarii care sunt de fapt cu 10-15 la sută mai mari decât cele din piață. De asemenea, la toate locurile de munca se incheie contracte oficiale si puteti beneficia de asigurare si de alte servicii sociale.

Case Study Image

Doar locuri de munca reale de la angajatori de încredere.

Ne alegem cu mare grija partenerii cu care colaboram si va punem la dispozitie numai locuri de munca sigure.Oferim informații exacte si reale despre locurile de munca disponibile.

Viteza de obtinere a postului

Pregătirea contractului  si a documentelor nu va dura mai mult de 2-3 zile. In cel mai scurt timp puteti incepe lucrul la locul de munca ales.

Pași pentru obtinerea unui loc de munca in Europa

Trimiteți cererea

În această etapă, vă vom sfătui cu privire la toate problemele legate de documentele necesare si va vom consilia pentru obtinerea unui loc de munca potrivit pentru dumneavoastra.

Semnarea documentelor

În această etapă, vom pregăti documentele necesare pentru angajarea dumneavoastra iar cand veti sosi in tara in care ati ales postul,le puteti semna.

Trecetii la treabă

Ați semnat documentele și sunteți gata să începeți să lucrați. Trebuie să – mergeți la un nou loc de reședință(in functie de postul ales) iar apoi puteti incepe munca.

ro_RORomanian