Recenzii

5/5
Oameni profesionisti servicii complete si sprijin acordat in orice situatie.
Ioana Ceausu
Lucrator depozit de legume si fructe
5/5
Compania lasă o impresie plăcută. Echipa este adecvată si serviciile profesionale.
Alina Popescu
Lucrator depozit hrana pentru animale domestice
5/5
Am gasit cu ajutorul ajutor firmei Job To Earn jobul potrivit calificarilor mele. Mulțumit de cooperare si mai ales de salarizare. Mulțumesc!
George Badea
Lucrator constructii
5/5
Nu regret ca am avut incredere in echipa de profesionisti Job To Earn. sunt foarte multumita cu noul meu loc de munca in agricultura/gradinarit. Totul este conform asteptarilor.
Diana Gavrila
Lucrator agricultura/gradinarit
5/5
Am folosit serviciile de angajare Job2Earn. Am lucrat ca zidar la construcția unei case noi. Am fost mulțumit. Condițiile de muncă și salariile sunt excelente, mi s-a oferit sprijin legal. Totul este la nivel european. Recomand.
Vladislav Lazarov
Lucrator constructii/zidarie
5/5
Mă bucur foarte mult că am apelat la această companie, Job2Earn si-a facut treaba de nota 10+. Mii de multumiri echipei de profesionisti.
Daniela Popa
Lucrator depozit de legume si fructe
5/5
Anul trecut am mers să lucrez într-un depozit langa Praga. Sunt mulțumit de tot - condițiile de muncă corespund promisiunilor, plata este întotdeauna la timp.
Alexandru Paius
Lucrator depozit pentru animale domestice
5/5
Mi-am trimis CV-ul, m-au contactat, am făcut un interviu telefonic, mi s-a spus unde și în ce condiții voi lucra. Totul a fost profesional, legal și adevărat. Acum locuiesc langa Praga si lucrez la un depozit de hrana pentru animale. Castig foarte bine si sunt super-multumita. 5 stele pentru serviciile Job To Earn.
Alina Gaftonie
Lucrator depozit hrana pentru animale domestice
ro_RORomanian