Posturi disponibile

  • Toate posturile
  • Depozit de alimente pentru animale de companie
  • Automotive
  • Industria textila
  • Constructii
  • Sivicultura
  • Agricultura
  • Cetateni NON-EU
Depozit de alimente pentru animale de companie

Depozit de produse pentru animale domestice

Agentia Job2Earn recruteaza femei, barbati sau cupluri pentru munca intr-un depozit de produse pentru animale domestice : Salarizare: 80 koroane/oră. Programul de muncă: LUNI-VINERI. Se lucreaza 12 ore pe zi. Se lucrează în ture de zi și de noapte. Cazarea: Cazarea este gratuită (2-4 persoane în cameră).Se ofera avans saptamanal 1000 koroane pentru mancare. Pentru a aplica la acest loc de munca >> CLICK AICI <<

Automotive

Automotive

Locuri de munca în Republica Ceha pentru persoane necalificate. Angajam femei, bărbați sau cupluri, la fabrici de automobile si piese auto din Cehia.Contract LEGAL de munca. Toate contractele au o durată de 12 luni. Salarizare: Prima lună se oferă 100 koroane/oră. Din a doua luna se ofera 110 koroane/oră. Programul de muncă: LUNI-VINERI. Se lucreaza intre 8 și 12 ore pe zi. Se lucrează în ture de zi și de noapte. Cazarea: Cazarea este gratuită (2-4 persoane în cameră).Se ofera avans saptamanal 1000 koroane pentru mancare. Pentru a aplica la acest loc de munca >> CLICK AICI <<

jeans, tape measure, fabric scissors
Industria textila

Industria textila

Recrutam doamne sau domnisoare calificate si cu experienta pentru fabrica din industria textila: Salarizare: Se ofera 90 czk/ora. Programul de muncă: LUNI-VINERI. Se lucreaza 12 ore pe zi. Cazarea: Cazarea este gratuită (2-4 persoane în cameră).Se ofera avans saptamanal pentru mancare sau alte cheltuieli. Pentru a aplica la acest loc de munca >> CLICK AICI <<

Constructii

Constructii/Zidarie/Finisaje

Angajam muncitori constructii, calificati , zidari, finisaje interioare, acoperis. Salarizare : intre 1000 si 2000 euro, in functie de experienta si randament. Pentru detalii ne puteti contacta pe email sau telefonic la numarul din sectiunea contact.

Sivicultura

Angajam lucratori forestieri

Angajam lucratori forestieri cu experienta sau fara pentru urmatoarele activitati: Drujbisti(postul necesita experienta) Conducator utilaj agricol(tractorist) Plantare de copaci Costitori padure(numai pe timp de vara) Pentru detalii ne puteti contacta pe email sau telefonic la numarul +420 774 196 992 sau +420 775 639 446.

Agricultura

Lucratori agricoli

Angajam lucratori agricoli(pentru gradina) cu sau fara experienta. Se accepta cupluri. Varsta admisa intre 18 si 50 de ani. Program de lucru lejer si salarii motivante. Pentru a afla detalii despre acest post, va rugam sa ne contactactati pe email sau telefonic la numarul +420 774 196 992 (Viber, WhatsApp, Telegram).

Cetateni NON-EU

Pentru cetateni NON-EU

Pentru cetatenii din Ucraina si Republica Moldova oferim sprijin in obtinerea vizei de lucru si a celorlalte acte necesare pentru ocuparea unui loc de munca in Republica Ceha sau Europa.

Oferim si alte servicii

Asigurare medicala

Oferim asistență completa pentru obtinerea unei asigurari medicale pe toata durata contractului.

Angajare oficială

Incheiem contracte oficiale si veti munci in deplina legalitate pe teritoriul EU. De asemenea perioada cat munciti la noi se calculeaza ca vechime in munca si veti beneficia de pensie in viitor.

Obtinere documente legale

Dacă aveti diverse probleme in obtinerea actelor, sau nu detineti anumite acte, noi va putem ajuta, pentru un preț rezonabil, fără intermediari

Cazare

Inca de la sosirea dumneavoastra va vom oferi un loc confortabil unde veti fi cazati. Cazarea poate fi in camere mixte de 2-4 persoane sau in camere speciale pentru cupluri.

Viza de munca

Oferim asistenta pentru obtinerea vizelor pentru cetatenii NON-EU. Fara intermediari. Pentru mai multe detalii, click aici!

Comunicarea

Comunicam in permanenta si va sfatuim in legatura cu orice problema posibila legata de acomodare sau de noul dumneavoastra loc de munca.

Documente

Asistență la înregistrarea și depunerea documentelor. Lucrăm fără intermediari

Recrutare

Anganjăm constant și consiliem muncitori pentru muncă în Republica Ceha si alte tari din UE.

Portofoliu

Clienți mulțumiți
0 +
Proiecte de succes
0
Companii cu care colaboram
0 +
ro_RORomanian